Contact

Onze experts staan voor u klaar

Heeft u vragen over de mogelijkheden van de Publieke Marktmonitor? Of wilt u graag een demo inplannen? Neem direct contact op met onze experts.

Bart Geurts

Senior consultant

Mijn doel is om organisaties effectiever gebruik laten maken van data en nieuwe technieken. Ik vind het belangrijk om samen met klanten hun ambities te vertalen naar praktische, behapbare stappen, zodat je in korte tijdsperiodes resultaten behaalt. Dit zorgt voor energie! Binnen projecten ben ik vaak projectleider en business consultant, maar zelf gegevens analyseren of dashboards bouwen blijf ik ook gewoon heel leuk vinden. Resultaten en doelen halen staat voorop, maar werk draait voor mij toch vooral ook om plezier en gezelligheid.

Niels van Bruggen

Senior consultant

Door de toenemende digitalisering zien wij nieuwe technologieën en innovaties elkaar sneller opvolgen dan ooit. Dat boeit mij. Ik geloof dat de digitale transformatie in potentie voor enorme positieve impact kan zorgen op mens en maatschappij. Samen met mijn opdrachtgevers werk ik daarom graag aan verbetering door de inzet van digitale technologieën. Daarbij vind ik het belangrijk om zo dicht mogelijk bij de eindgebruiker te zitten, zodat de verandering écht waarde toevoegt. Dat is waar ik energie van krijg.

De Publieke Marktmonitor is de entrepreneur in informatieoplossingen. Wij vertalen informatievragen naar realistische en toepasbare informatieoplossingen.

Significant Insights

  • Parijsboulevard 209d
  • 3541 CS Utrecht
  • KvK-nummer: 71033092
  • BTW-nummer: NL811394529B01
  • ROUTEBESCHRIJVING