Contact

Onze experts staan voor u klaar

Heeft u vragen over de mogelijkheden van de Publieke Marktmonitor? Of wilt u graag een demo inplannen? Neem direct contact op met onze experts.

Bart Geurts

Senior consultant

Mijn doel is om organisaties effectiever gebruik laten maken van data en nieuwe technieken. Ik vind het belangrijk om samen met klanten hun ambities te vertalen naar praktische, behapbare stappen, zodat je in korte tijdsperiodes resultaten behaalt. Dit zorgt voor energie! Binnen projecten ben ik vaak projectleider en business consultant, maar zelf gegevens analyseren of dashboards bouwen blijf ik ook gewoon heel leuk vinden. Resultaten en doelen halen staat voorop, maar werk draait voor mij toch vooral ook om plezier en gezelligheid.

Tineke Voshart

Customer Succes Manager

De juiste ondersteuning bieden. Zorgen dat alles op rolletjes loopt. Vertrouwen krijgen van mijn collega's. Hier krijg ik energie van en het geeft voldoening in mijn werk. Bij Significant ben ik werkzaam voor de adviseurs van Significant Synergy en Significant Insights, een leuke club mensen om voor en mee te werken. Daarnaast ben ik ook het aanspreekpunt voor de werving en selectie bij Significant Groep. In mijn privéleven maak ik graag een mooie reis en zoek ik de gezelligheid op van mijn familie en vrienden. Voor een gezellig praatje, een spelletjesavond of een festival.

Significant Insights is de entrepreneur in informatieoplossingen. Wij vertalen informatievragen naar realistische en toepasbare informatieoplossingen.

Significant Insights

  • Parijsboulevard 209d
  • 3541 CS Utrecht
  • KvK-nummer: 71033092
  • BTW-nummer: NL811394529B01
  • ROUTEBESCHRIJVING